wpbe2864e5_0f.jpg
wpb5097913.png
wpe40355cc_0f.jpg
wp3e35ab7a.png

Tijdens een koude, natte winterdag uitgestrekt op de sofa genieten van een spannende film of van goede muziek? Heerlijk, maar dan wel als het geluid goed is! Voorkom onaangename schrille, galmende klanken in de woonruimte door te kiezen voor tapijt als vloerbedekking en andere textiele materialen, zoals gordijnen, kussens en gestoffeerde meubelen.

 

Geluiddempend....

In een kale ruimte worden gewone leefgeluiden zoals praten, tv/radio en het getik van hakken al gauw onaangenaam (de top 3 geluidshinder). Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie. Tapijt kan loopgeluiden met 25 a 30 decibel verminderen.

 

Akoestiek verbeterend...

Het geluid van uw tv, cd- of dvd-speler klinkt veel mooier met tapijt op de vloer. Tapijt biedt dankzij de losse pool een uitstekende geluidsisolatie en verkort de nagalmtijd van geluid aanzienlijk. Het weerskaatst het geluid niet, maar absorbeert het. Ook worden de omgevingsgeluiden met de helft gereduceerd. Dus hoe dikker het tapijt hoe groter het effect. Dat wordt dus optimaal genieten van uw favoriete muziek of film.  

 

wpdfb78298.png
wpfbdd2197.png
wp6ed957e4.png
wpc67b51fb_0f.jpg
wp75ef38d5.png
wp388abc03.png

Tapijt de beste keus...

Wie overweegt om tapijt aan te schaffen om optimaal te kunnen genieten van muziek en films, kan zich het beste laten informeren bij een tapijtspecialist.

 

Hip, trendy en eindeloos veel mogelijkheden!

 

Vaak wordt tapijt geassocieerd met ouderwets en saai. Maar niets is minder waar! Met de vele kleuren, materialen en vormen kan eindeloos worden gevarieerd en gecreëerd. Geen woonstijl is te gek.

 

Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste trends en handige weetjes óf wil je juist weten hoe creatief tapijt kan zijn? Laat je dan hier inspireren.

Meer tapijtinspiratie? kijk ook eens op www.zachtaanjevoeten.nl  of bezoek de website`s van onze leverancier`s.

 

Hamat

Interfloor

Gebrs. Willard

Jabo